Nákupní košík je prázdný

Výstava MINERÁLY BRNO 2015

« zpět na přehled novinek

25.05.2015

V květnu 2015 proběhl 32. ročník výstavy MINERÁLY BRNO, který se konal v přízemí pavilonu B. Na galerii pavilonu B současně probíhala veřejná ochutnávka vín zúčastněných v soutěži GRAND PRIX VINEX, což potěšilo valnou část vystavovatelů z řad sběratelů.

Výstavy se zúčastňuje přibližně 160 vystavovatelů. Největší účast vystavovatelů je pochopitelně z České republiky, významný byl počet vystavovatelů ze Slovenska, Polska a Maďarska. Výstavu navštívilo přibližně 5 000 návštěvníků.

Sortiment vystavovatelů tvoří převážně šperky, drahé kameny, minerály a sběratelské kameny, dále přírodniny, fosilie, dekorační předměty a bytové doplňky z minerálů a drahých kamenů. Ke koupi byla také odborná literatura a další mineralogické a geologické potřeby.

U této výstavy musím především pochválit organizační stránku. Reklama probíhá prostřednictvím bannerů, ve venkovní reklamě, na internetu a distribucí letáků. Rovněž pokračuje využívání sociální sítě facebook a umísťování odkazů na webech vystavovatelů a webech věnovaných minerálům.

33. ročník výstavy MINERÁLY BRNO se uskuteční v termínu 13. - 14. 11.2015 

Jmenný rejstřík
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace